Co pro vás můžeme udělat?

Příjem pejsků do útulku

Přijímání nových čtyřnohých přátel do našeho útulku je proces, který provádíme s největší péčí a respektem.
Rozumíme, že každý pes nese svůj vlastní příběh plný emocí a změn. Každý nový přírůstek je přijímán s otevřeným srdcem a profesionální péčí.

Věnujeme se nejen jejich fyzickým potřebám, ale také emocionální podpoře, aby se každý pes cítil milován a v bezpečí. Chápeme, že separace od předchozího prostředí může být pro psy stresující, a proto se snažíme tento přechod učinit co nejpříjemnějším a nejklidnějším.

Pohlídáme vaše chlupáčky

Chápeme, že váš pes je více než jen zvíře – je to člen rodiny, který si zaslouží lásku a péči, i když nemůžete být osobně přítomni. Zajistíme, aby se vaši čtyřnozí přátelé u nás cítili v pohodě  a bezpečně, když zrovna potřebujete odjet, ať už na dovolenou, služební cestu, nebo jen na víkendový výlet.

Fotografování psů

Každý pes má svou jedinečnou osobnost, která si zaslouží být zachycena. Zvěčníme nezapomenutelné okamžiky a zachytíme neopakovatelný charakter vašeho čtyřnohého přítele.